Следва

Hey Girl

Стил урок на седмицата: Hear me ROAR

Леопардовият принт, както всеки сезон, така и за настоящия летен такъв, може да се похвали с константно присъствие...

All fashion преди 5 години

Неизменна част от стайлинг решенията на сезона, той е също така силно застъпен и в предстоящия есенно-зимен, където дизайнерите щедро се възползват от естетиката му. Десетки добри примери за това как да го носим идват от улицата, но пък днес решаваме да се обърнем към първоизточника за вдъхновение, а именно дизайнерите. Те третират все още пипкавия според някои принт като абсолютно неутрален тон, който кореспондира на всеки друг елемент прекрасно, а ние не можем да сме по-съгласни.

С особена репутация през годините, на границата между кича и елегантното, леопардовият принт е фаворит в гардероба на всяко модно момиче и надали съществува мнение, което може да опровергае това. Умелата му употреба във визията гарантира впечатляващ резултат и не на последно място сладко удовлетворение от постигнатото.

Според случващото се в модата за сезона, съществуват и три основни начина, на които да се доверим при носенето на леопарда>>>

В микс

Смелото съчетаване на принта с други мотиви(зебра, питон, райе, или флорали) е безспорно отличен начин за разнообразяване на визията. По същия маниер вместо друг принт може да добавим ярък цвят като зелено или циклама, което съгласувано с дизайнерските колекции, е напълно допустимо, ако не и препоръчително.


 Prada


 Balenciaga


 Gucci

От глава до пети

Ако все пак търсим да опростим създаването на визията, без това да се отразява на цялостното впечатление, тогава обличането от глава до пети в един и същи принт е добър вариант. Разбира се, важно е да съчетаем всички елементи да си подхождат поне по тон, за да не става разминаване на топли и студени тонове, което би се отразило недобре на аутфита.


 No21


 Ashley Williams


 Roberto Cavalli

Аксесоари

За тези на които предишните две идеи им се струват малко по-радикални от по принцип, алтернативата с придобиването на някой друг добър аксесоар по темата, не е за изпускане. Дали под формата на обувки, чанта или пък най-обикновено шалче от сатен, интерпретациите биват богати на брой>>>


 
Мокасини Sam Edelman от 337 лв. на 229 лв.


 Чанта Topshop 40 лв.


 Шал &Other Stories 57 лв.

More All fashion